Ardavan Khoshnood

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Brev Brev till statminister Reinfeldt om Reza Khelili

Brev till statminister Reinfeldt om Reza Khelili

Skicka sidan Skriv ut PDF

Statsminister Fredrik Reinfeldt
Regeringskansliet
103 33 Stockholm

Bäste Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister

Två gånger träffades jag och du. En gång under ditt sommartal i Skanör under sommaren 2005, då jag även hade den store glädje att prata med dig, och en gång när du tillsammans med Alliansen besökte slagthuset i Malmö under vintern 2005. På den tiden var jag ordförande för moderata ungdomsförbundet i Malmö.

Därefter har du fått flera mail och brev från mig ang. min konflikt med Malmö moderaterna och din nuvarande migrationsminister Tobias Billström.

Men orsaken till varför jag skriver till dig nu har inget att göra med mig eller moderaternas (MUF:s) konflikt med mig. Jag skriver till dig i egenskap av en exil-iranier som kämpar emot regimen i Iran. En annan orsak är att när hela den här händelsen som jag skriver till dig nu har avslöjats, vill jag att hela världen skall veta att jag personligen varnade moderaterna och inte minst Sveriges statsminister om detta.

Du har utan tvekan vetskap om hur jag veckor innan valet september 2006 påbörjade en kampanj mot en riksdagskandidat under namnet Reza Khelili. En iranier skall det påpekas. Alla protester gick till din nuvarande arbetsminister, Sven-Otto Littorin.

Efter valet 2006, då Alliansen segrade och Khelili kom in i riksdagen, påbörjade jag ännu en ny kampanj mot honom som fortfarande pågår. Genom denna kampanj har jag avslöjat Khelilis samarbete med den islamiska regimen i Iran. För att få fokus på Khelili har jag även polisanmält honom 3 gånger, bland annat för tvegifte.

Men vad hela mitt mål är, är att avslöja att Khelili är en lakej åt den islamiska regimen i Iran. Och det har jag gjort mycket väl, och inom den närmaste framtiden kommer svensk media att påpeka detta.

All information om Khelili finns att hitta på min hemsida: http://www.ardi.rastakhiz.org

Med detta brev hoppas jag att du tar hela den här händelsen med Khelili på allvar och jag står till ditt förfogande om du har frågor eller om du till och med vill träffa mig för att diskutera detta. Men när allt väl kommer ut om hur Khelili samarbetar med den iranska regimen och hur den svenska ambassaden i Iran, inte har något förtroende för Khelili, säg då inte att ni ej visste, för då kommer även den svenska regeringen behöva stås till svars.

Hjärtliga hälsningar
Ardavan Khoshnood

 

Letar du efter något?

Ardavan i media

04 april 2017

9 av 10 anser att patientsäkerheten är hotad på akuten i Lundd

Sjukhusläkaren - http://www.sjukhuslakaren.se/9-av-10-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad-pa-akuten-i-lund/

01 april 2017

Nio av tio läkare på akuten anser att patientsäkerheten är hotad

Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/2017-04-01/nio-av-tio-lakare-pa-akuten-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad


27 februari 2017

Detektivarbete är Ardavan Khoshnoods passion

Malmö Högskola - https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2017/Detektivarbete-ar-lakaren-och-kriminologen-Ardavan-Khoshnoods-passion/

Intressant

Farsi English